dimecres, 28 de març de 2012

Justificacions per a tota vaga laboral

Davant de la proposta de dur a terme una vaga general el proper 29M per tal d’evitar l’aplicació de la reforma laboral, han aparegut moltes persones que no hi estan d’acord, principalment per la por a perdre el lloc de treball o perquè no la creuen un mètode de lluita efectiu. Per això, des d’Acampada Castellar creiem que és necessari exposar els arguments a favor de la vaga general. 

Abans de tot cal dir que els treballadors som els qui realment posseïm la totalitat del poder econòmic de la nostra societat, contràriament a com ens volen fer creure, a saber, que ho són les juntes directives de les empreses, és a dir, els propietaris dels mitjans de producció, però ¿què és un empresari sense els seus treballadors? Absolutament res. D’aquí que afirmem amb rotunditat que nosaltres, els treballadors, som la única força econòmica real, i que la societat en el seu conjunt depèn de nosaltres i no de polítics, banquers ni grans propietaris.

En aquest sentit, la vaga constitueix una forma de fer veure’ls-hi als paràsits que viuen de nosaltres i paradoxalment millor que nosaltres, que ells depenen de nosaltres i no nosaltres d’ells, i que si volem podem aturar-ho tot i provocar-els-hi pèrdues i dificultats terribles, i que per això han de sotmetre’s a totes les demandes que el poble efectuem.

Força i vaga general! 

A les 12 del migdia vine a fer soroll a la plaça 15/V\

Cap comentari:

Publica un comentari