dimarts, 6 de setembre de 2011

Setzena Assemblea Acampada Castellar

Acta assemblea 6 de setembre de 2011


Moderació: Montse
Secretariat: Eduard


Reunits a la plaça 15 de /V\aig unes "10-12" persones, que valen per 5 cada una.


S'explica el funcionament de l'assemblea degut a que hi ha cares noves.


S'acorda l'ordre del dia:


1. Activitats Acampada Castellar
S'expliquen els projectes que s'estan configurant des d'Acampada Castellar:
1.1 La casa dels indignats
1.2 Flash-mob per fer davant entitats bancàries
1.3 Aconseguir un espai per fer un hort
1.4 Fira d'intercanvis vinculat a la cooperativa integral catalana


2. Festa major:
Es consensua que el divendres 9 de setembre a les 17hores, tothom que pugui aporti material a la plaça 15 de /V\aig per tal de fer un taller per engalanar l'espai amb reivindicacions de les retallades.
S'aprofitarà també la tarda per fer pancartes de cara a la manifestació 18 de setembre.
El dissabte 10 de setembre s'acorda trobar-nos a la plaça a partir de les 10 del matí, per acabar de fer els elements decoratius i engalanar-la.
Es muntarà un punt d'informació, per tal de reclutar mé gent per als torns de nit al CAP i per donar informació de la manifestació 18-S. Hi ha qui s'ofereix a portar una carpa.
Es parla de fer un dinar de traje el mateix dissabte, però que es farà sobre la marxa, si hi ha disponibilitat de recursos humans.
S'acorda presentar instància per demanar l'espai a l'ajuntament.


3. Reivindicació obertura del CAP
S'acorda seguir anant cada nit a impedir el tancament del CAP;  es demana que el màxim nombre possible de persones vagin en l'horari de 23:30 a 1:30, i que en funció de les possibilitats i les ganes, qui vulgui s'hi pot quedar a dormir.
S'acorda que la nit de dimarts es fara tota la nit. Es presenten diferents voluntaris.
Es proposa que alguna nit que consensuem fer-la tota, fer-hi una sessió de cinema, i també fer alguna nit temàtica amb el lema "Amb la salut no es juga" creant una mena de casino, assistint disfressats de gangsters.


4. Denúncia a la Generalitat per el tancament del CAP
s'exposa que dissabte 3 de setembre es va anar a la policia local per tal de fer una denúncia a la Generalitat per el robatori d'urgències; aquests ens van aconsellar demanar assessorament legal.
s'explica que el dia 8, el col·lectiu 15M de Badia tenen hora amb uns advocats, per el que esperarem a veure què els diuen.


5. Parlar amb l'alcalde
es demana a la comissió de sanitat anar a parlar amb l'alcalde, principalment de 2 temes: quines demandes ha fet cap al conseller de salut i quantes signatures donant suport a la mobilització s'han recollit fins la data.


Torn Obert
es proposa de fer una mobilització al departament de Salut; com a rèplica s'informa que el passat 2 de setembre hi va haver una convocatòria a nivell de Catalunya en la que no van anar més de 1500 persones.
es proposa de fer samarretes amb el logo de les retallades: es presenten voluntaris per anar a demanar pressupost.


*****^*****
A les 21:30 s'aixeca l'assemblea.

Cap comentari:

Publica un comentari