dimarts, 12 de juny del 2012

ILP a favor de la Dació en pagament


Iniciativa Legistativa Popular per a la regulació de la dació en pagament, per a la paralització dels desnonaments i per a promoure el lloguer social.

L’objectiu de la ILP és assolir que el Congrés dels diputats aprovi una llei de la llei hipotecària per a evitar que aquesta segueixi sobreprotegint els bancs i es garanteixi el dret a la vivenda en l’actual context de crisi econòmica.

És una iniciativa impulsada per la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca, junt amb altres entitats socials: Observatori DESC, CONFAVC, UGT, CCOO, Taula Tercer Sector.
Per a aconseguir que es debateixi en el Congrés aquesta mesura, necessitem recollir més de 500.000 signatures abans del 2012 en tot el territori estatal.

Les propostes d’aquesta ILP són 3:
1. Dació en pagament amb caràcter retroactiu
2. Paralització dels desnonaments
3. Lloguer social com alternativa al desnonament

El proper 19 de juny a les 20h, Oriol Sorolla, de la PAH Sabadell, ens ve a explicar a Cal Gorina en què consisteix aquesta ILP i ja podràs donar el teu suport a aquesta iniciativa amb la teva signatura.
Serà només el tret de sortida; fins l’octubre anirem fent més sessions de recollida de signatures. Si creus que és una causa justa no hi pots faltar.

Oriol Sorolla, llicenciat en Història, militant del Moviment Popular de Sabadell, redactor de Serveis Informatius Populars de Sabadell,  treballa a Ràdio Trama, amb essència cubana és un home raper anomenat Mugalari que combat des de l’ombra per acabar amb tanta foscor. Com a membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, ens ve a explicar en què consisteix la ILP, experiències que ha viscut com a activista i projectes que s’han engegat des de Sabadell.
Podeu escoltar la seva música a: http://soundcloud.com/mugalari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada