dimarts, 5 de juny del 2012

Visita silenciada del Conseller de Sanitat Boi Ruiz, al CAP de Castellar...Reunions privades en espais públics

L’esperit privatitzador i elitista que està envaint la nostra societat ja ha arribat a Castellar, on s’ha manifestat, com no podia ser d’altra manera, de forma estel•lar: amb la visita d'en Boi Ruiz, conseller de Sanitat, conegut principalment pels honors i beneficis que ens ha reportat a tots amb les retallades en la seva especialitat, impulsant el repagament de medicines, pioner en tot l'estat espanyol, el tancament de l’horari nocturn del nostre ambulatori i la supressió del servei de ginecologia.

La visita va ser silenciada per l'equip de govern que no ho va comunicar als regidors municipals de l'Altraveu i del PP i encara menys ho va comunicar a la resta de la població.


El que no es devia imaginar el benvolgut conseller és que algun dels seus treballadors ens ho comunicaria; es deu pensar que té gossos al seu servei que li seran sempre lleials, mentre els hi retalla el sou.


Així que allà vàrem estar per a presenciar la fantasmada d'inaugurar una obra que ens ha costat un milió d'euros que estarà infrautilitzada per les retallades de serveis.


El que no podem comprendre és com l'alcalde del nostre municipi, després d'haver manifestat el seu rebuig per les retallades, acompanyi i protegeixi amb la policia local a un ser abominable, de manera que se'ns va prohibir l'entrada, siguent expulsats d'un espai que paguem i mantenim tots, quedant privatitzat només per rebre a un conseller, el qual, a més, no només no està contribuint en absolut amb l’esfera pública sinó que l’està destruint.


Val a dir que durant aquesta fascinant visita es van suspendre totes les visites mèdiques.


Aquestes accions només provoquen més ràbia i indignació, més elitisme, més injustícia. Però això només és possible gràcies a la passivitat dels qui es limiten a mirar-s’ho.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada