dimecres, 22 de juny de 2011

Novena Assemblea Acampada Castellar


Acta 22-06-2011

ORDRE DEL DIA:
 • PRESENTACIONS
 • MOVIMENT 15M
 • PLE AJUNTAMENT
 • ASSEMBLEA DEL VALLES 23-06-2011
 • PANCARTES
 • PUNT D’INFORMACIÓ
 • TORN DE PARAULES
PRESENTACIONS*
Es presenten noves cares a l’assemblea i el tema principal de les indignacions dels presents es sobre el ple del mes de juny de l’ajuntament celebrat el dimarts 21 de juny, on es van aprovar els sous dels regidors i l’alcalde.

MOVIMENT 15M**
Es comenta l’acció portada a terme per acampadasol, acampada davant del congrés a Madrid, tot i que no es va poder acampar degut a que tots els carrers que hi donaven accés es trobaren tallats. 
Es tracta la informació sobre la pujada del 32% del sou de l’alcalde de Mollet i l’actuació dels indignats que van aconseguir evitar aquest augment i que es quedés en base al sou de l’any 2007. 
També es parla sobre l’acció portada a terme per acampadabcn durant els dies 22 i 23 de juny davant del banc Santander del passeig de Gràcia.

PLE AJUNTAMENT:
Es comença comentant la presencia de mossos d’esquadra a l’entrada de Ca l’Alberola, segons deien, per la possible compareixença dels indignats, els quals en cap moment van demostrar cap tipus de actes violents, sino, al contrari. 
Estem d’enhorabona degut a que hi havia una presencia notable d’indignats!! 
S’explica que la exposició del cartipàs del nou ajuntament va ser molt per sobre i no es va arribar a concretar quines eren les tasques a exercir per cada regidor. 
Es veu molta indignació quan arribem a tractar el tema dels sous i quan es fa referència a l’anunci de la baixada d’un 10% dels sous de l’alcalde i els regidors, bé, aquesta rebaixa del 10% no es sobre els sous de l’any 2010 sino sobre el 2007 on els sous eren mes elevats. 
La rebaixa del sou de l'alcalde queda en un 4.32%. 
Es durà a terme una instancia demanant els següents punts:
 •  el sou ha de ser com a màxim 3 vegades el salari mínim interprofessional,
 •  transparència i límit de dietes i extres, 
 • eliminar els càrrecs de confiança.


ASSEMBLEA DEL VALLÈS
Es passa un full informatiu del ordre del dia d’aquesta assemblea a les persones que hi acudiran. Es tracta el tema de fer la pròxima assemblea del Vallès a Castellar. Es demanaran contactes per fer conferències sobre temes d’interès.

PANCARTES
Divendres 24 de juny a les 18h s’ha quedat a la plaça del Mirador per fer pancartes i penjar-les en aquesta plaça. Tothom està convidat a assistir-hi, hi ha 5 persones que s’han compromès a estar.

PUNT D’INFORMACIÓ
S’exposa la opció de muntar un punt d’informació fixe com s’ha fet en varies acampades, Sabadell, Terrassa. 
Es farà difusió a través de facebook, twitter i el blog per obtenir diferents opinions de sobre si muntar o no i de com fer-ho. 
Es posposa la decisió per la següent assemblea general, diumenge 26 de juny. 
Es debatrà on ubicar el punt d’informació i la disponibilitat de la gent per muntar.

TORN DE PARAULES
Es fa una proposta sobre fer una activitat: performance davant de qualsevol banc del poble, fent referència a les inversions de tots els bancs en la industria de l’armament. 
Queda consensuada i comissió d’activitats s’encarregarà d’organitzar-la. 
Es queda diumenge 26 a les 19h per fer els preparatius per el documental inside jobs. 
Es recorda que el dia 15 de juliol es farà un sopar popular seguida d’una acampada d’una nit per commemorar la acampada a castellar. 
Es fa un petit debat sobre la banca ètica, acabem parlant de com pot anar el moviment de cara al futur i la feina a fer.
ORDRE DEL DIA ASSEMBLEA DIUMENGE 26 DE JUNY:
 • FUNCIONALITAT/PRESENTACIONS
 • MOVIMENT 15M
 • TEMES TRACTATS A L’ASSEMBLEA DEL VALLÈS
 • PUNT D’INFORMACIÓ
 • ACLARIR COMISSIONS
 • TORN OBERT

  *****^*****

  S'aixeca l'assemblea a les 22:00

1 comentari:

 1. Veig que no consta en acta les intervencions del senyor del PSUC, que ahir la seva indignació davant la decissió de IU d'Extremadura estava fora del seu control.
  Hem de comprendre que és un home gran a qui se li descoloquen les mutacions ideològiques: ell entén que les esquerres s'han d'ajudar, però vaig mirar de fer-li entendre que el PSOE ja no és un partit d'esquerres com ens han volgut fer entendre fa anys, el PSOE (i PSC) és un partit de Centre, que practica polítiques neoliberals, és a dir; polítiques de dretes.
  En el que estic d'acord amb aquest home és que anomenar-se Socialistes és publicitat enganyosa en les sigles d'un partit que hauria de vetllar pel repartiment equitatiu dels ingresos i la igualtat d'oportunitats, cosa que varem poder comprovar que no s'aplica ni en el sou dels regidors de l'ajuntament de Castellar (ingresos) ni mantenint càrrecs de confiança, ja és un atemptat a la igualtat d'oportunitats.
  Una observació que em vaig quedar amb ganes d'expressar-la és que la figura de càrrecs de confiança, ve a dir que l'Ajuntament desconfia dels demés habitants del municipi...
  i tu, confies en aquestes 2 persones que ocupen el càrrec?

  Salut i Indignació 5^0

  ResponSuprimeix