divendres, 10 de juny de 2011

Quarta Assemblea Acampada Castellar

ACTA 9/6/2011

Moderadora: Elisenda.
Secretari: Sergi.

Som unes 20-30 persones en total

Roda de presentacions*


Durant la roda de presentacions parlen diferents persones exposant els seus motius d'indignació. Una noia pren la paraula per parlar de les retallades i ens dona ànims ja que des de fora les acampades i les assamblees es nota un canvi en l'ambient dels pobles i ciutats. Sembla que la gent està més meditativa i que els dirigents dels governs estàn sorpresos pel moviment, no se l'esperaven i sembla que tinguin dubtes o estiguin espantats per aquesta gran manifestació mundial. Parlen diferents pesones i ens expliquen altres motius pels quals estàn indignats com els que ja em parlat a altres assamblees i que tots ja sabem encara que són motius nous o diferents del día a día.

**Actualitat al moviment en general


Algunes persones de l'acampada han anat a l'assemblea general del vallès, a cerdanyola i ens expliquen el que s'hi ha parlat: el tema del 15 de juny al costat del parc de la ciutadella de bacelona; el tema de la continuitat i el tema de què es farà més endavant; a més tambè s'ha tractat el tema de les investidures locals als ajuntaments el dissabte día 11 i com actuarà cada acampada a la seva localitat.

El 15 de juny s'ha decidit acampar el día abans al parc de la ciutadella, hi haurà gent de sabadell i de terrassa que hi anirà en tren i d'altres ciutats i pobles també, compartint el cotxe hi tambè s'ha comentat d'anar-hi caminant. La continuitat de les acampades sembla que no trigarà gaire a concloure. S'ha de decidir si es lleven els campamets al vallès tots a l'hora com acció conjunta o cadascú al seu ritme. Encara no s'ha decidit de llevar els campaments de forma definitiva. S'ha parlat de la forma en que cada acampada acudirà als actes d'investidura dels càrrecs públics per fer acte de presència. Aqui hem decidit reunir-nos a partir de les 11h del dissabte a l'acampada, ben vestits i presentar-nos de forma silenciosa i pacífica al moment de l'investidura a l'ajuntament, presenciar l'acte i entregar el manifest i les propostes que treballem a continguts.


***Comissions***

No s'ha parlat gaire de comissions ja que erem pocs representants i la feina de la setmana ja està ben programada i apunt. Passem ràpidament a debat obert.

Debat obert per torn de paraula

Es parla una bona estona, uns 30min, sobretot del tema de la continuïtat del moviment i de què es farà quan desacampem: com participarem de les assemblees, quines estratègies de comunicació utilitzarem per seguir organitzant-nos i quins objectius podrem assolir, a més hi havía gent que proposava col.laborar amb associacions establertes i inclús de constituir-nos com a col.lectiu, però no agrada aquesta última idea a la majoría. Surten varies idees però no es pren cap desició. Decidim acabar l'assemblea amb la conciencia d'estar preparats per les activitats programades pel cap de setmana i el divendres: xerrada divendres, cercavila i acte de presència a l'ajuntament i la xerrada del diumenge.


********^********
Es tanca l'assemblea a les 20:40h

Cap comentari:

Publica un comentari