dilluns, 27 de juny de 2011

Xerrada President Comerç Castellar

NOTA: canvi d'horari, a les 19:00 fa massa calor i alguns comerciants han demanat passar-ho a les 20:00 per poder-hi ser. Disculpeu les molèsties.
2 0 1 1 :
Ser comerciant a Castellar del Vallès

Xerrada a càrrec de  Juan Antón Juárez,  
president de Comerç Castellar.

diVendres 1 de juliol
a les 19:00 20:00 hores
Plaça 15 de /V\aig
(plaça del mirador) 

Corria la dècada dels 80 i estava el país asumint una forta crisi. En Juan explica com tornava del servei militar i es trobà amb que no trobava feina enlloc; és aleshores quan la seva opció va consistir en l'auto-ocupació, començant a arreglar petits electrodomèstics, primer en precàries condicions, després obrint la seva primera botigueta, fins a consolidar el seu negoci actual.
Actualment compagina la seva feina,amb el càrrec de president del gremi de comerciants de Castellar del Vallès, on salvant les infinites diferències entre 18000 maneres de models de negoci, recollides per l'administració pública, vetlla per a que el comerç de Castellar segueixi viu.
Ens vindrà a explicar des de la seva visió particular, com ser comerciant i sobreviure la crisi que fueteja el nostre entorn. També respondrà als dubtes que com a públic vulguis plantejar; si hi ha privilegis entre comerciants, què té de cert la llegenda urbana dels comerços xinessos i sobretot imposarà el seu punt de vista optimista, ja que si una vegada va superar una crisi, es pregunta, perquè no dues.

Jo de tu no m'ho perdria, vine i digues la teva 8^D


PD ens falta confirmar la presència de cadires per el acte, així que et recomanem que portis algun útil per estar còmode en la xerrada.

Cap comentari:

Publica un comentari