dilluns, 13 de juny de 2011

Sisena Assemblea Acampada Castellar

Acta 12/6


L’assemblea comença a les 20:15h aproximadament amb l’explicació del funcionament d’aquesta. Som 10 o 12 persones; i algunes noves!


 A les presentacions*, destaca la indignació que mostren algunes persones per la poca participació. També es parla de la utilitat dels actes i de l’èxit del cercavila.


**Ordre del dia:


- Continuïtat de l’acampada: 
                · La utilitat d’aquesta es que promou la convivència i facilita la consolidació del                moviment.
                · Hi ha gent per mantenir-la: En base a això, després d’un debat, es decideix fer una llista de disponibilitat. S’arriba a la conclusió que, en cap cas, assistir a l’acampada no és una obligació però si que es necessari el compromís de la gent. 
Donada la disponibilitat i la necessitat de seguir fent-nos visibles, decidim seguir acampats.


- Cassolada: es decideix que es mantindrà cada dia a les 19h, al marge de si hi ha assemblea o no.  En part, es fa per tornar a canviar l’horari i la confusió que això podria generar. També es comenta que hi ha hagut més participació aquesta setmana. 


- Sobre l’assemblea, es decideix el següent per consens: 
Es distingiran dos mena d’assemblees: generals i de comissions. Les generals seran dimecres 15 de juny a les 20:00 i diumenge 19 de juny després de la cassolada. 
La resta de dies, també després de la cassolada, hi haurà assamblees de les comissions. Es recorda que són obertes a tothom.


- Instància a l’ajuntament: 
Es comença recordant que l’ajuntament va negar la llum per manca d’infraestructures i seguretat. Com a resposta, es va decidir que la gent (de forma individual) enviaria la instància. Com més gent la faci, més força. També es recorda que es demanarà hora per parlar amb l’alcalde.


- Dia 15 (Parlament): Es decideix que la comissió d’activitats pensarà una proposta que llavors difusió penjarà al Facebook, Blog...


Debat obert:


· Es parla sobre les activitats fetes aquesta setmana. S’intentarà fer xerrades setmanalment i més activitats actives com el cercavila. 


· Es proposa fer projeccions.


· Es recorda que dijous hi ha l’assemblea d’acampades a Terrassa. 


· S’acaba l’assemblea parlant dels bancs de temps.  

********^********

Cap comentari:

Publica un comentari