dilluns, 6 de juny de 2011

Última Assemblea Indignats Castellar


ACTA ASSEMBLEA 5 DE JUNY 2011

Facilitadora: Teresa
Secretària: Montse
Assistents: 20-25 persones

Iniciem l’assemblea a les 21:15h, explicant el funcionament de l’assemblea.

a. Presentacions: Cares noves s’animen a parlar.

b. Informació sobre el moviment 15M.

S’informa que aquest mig dia s’ha celebrat una xerrada a Sabadell de l’Arcadi Oliveres del departament d’Economia Aplicada de la UAB.
S’exposen els tems que ha tocat a la xerrada que cal dir han sigut molt interessants.

Ens han informat de que ha Lleida treuen l’acampada però es comenta que això no vol dir que aquest moviment estigui perdent força sinó que s‘esta buscant una forma de continuïtat, hi ha pobles els que ja tenen plantejat el tema i per tan tenen la capacitat de desmuntar el campament.

c. Comissions

~ºAº~ctivitats Comissió Activitats.

- Informen que com que no hi havia cap activitat plantejada per avui han improvisat un taller de pintura per els mes petits de les famílies a mida que hi ha agut moviment per la plaça.

Organitzarà i buscarà el material necessari per la xerrada que es farà el divendres.


~*L*~ogística Comissió Logística.

- Fa una crida ja que necessiten a gent per formar part de la comissió.

Han pensat un replantejament d’organització del campament. Proposen situar totes les tendes d’acampada en un racó de manera que quedaran més protegides i a l’altre banda situar totes les carpes, tendals, taules.... per tal de tenir una zona seca més oberta a tothom.

Actualitzarà la llista de material i estaran en contacte amb l’acampada de Sabadell i Terrassa ja que s’han ofert per ajudar-nos amb el material que tinguin disponible.

Coordinaran amb Sabadell perquè ens deixin un dia el megàfon per poder instal·lar-lo a un cotxe i poder fer difusió per tot el poble.

S’estableix que a les 10h del matí arribarà la gent que no es pot quedar a l’acampada però que pot fer una estona de suport perquè la gent de s’ha quedat a dormir pugui anar a casa una estona.8^Difusió Comissió de difusió.

- Informa que ja estan creats els correus electrònics de cada comissió:


Informa que s’ha fet un contacte amb “Henri Prat” per poder organitzar una xerrada el pròxim divendres a les 19h.


S’informa que a partir del dia 6/6/2011 la pagina del grup del Facebook quedarà inactiva perquè ja tindrem fet el nou perfil Acampada Castellar del facebook. Tots els membres del grup de Indignats castellar rebran una invitació per el nou perfil del facebook.

Es proposa que a la pròxima assemblea del Vallès que es farà a Cerdanyola del Vallès es proposi fer la pròxima convocatòria a Castellar del Vallès.

Des de difusió estem buscant contacte amb algun expert d’educació perquè ens pugui venir a fer una xerrada.


Difusió comenta que per poder fer les assemblees amb streaming (via internet en directe) s’ha de solucionar primer el tema de la electricitat. Ets previst que durant el dilluns es proposarà a l’ajuntament que ens faciliti una pressa de llum.

d. Temes pendents per valorar.

- Es posa a debat el tema de la continuïtat de l’acampada per les seves dificultats i els seus avantatges. S’arriba a consens de que a Castellar continua l’acampada fins diumenge pròxim que es tornarà a debatre.

- Es posa en debat el tema de l’horari de la Cassolada. Hi ha consens de fer la cassolada a les 19h per veure si d’aquesta manera es pot afegir més gent. El pròxim diumenge es farà una valoració dels resultats i si fa falta canviar o no l’horari.

- S’arriba a consens de que tot seguit de la cassolada es farà l’assemblea i desprès cada comissió farà la seva reunió.

e. Torn obert
- Es comenta i s’arriba a consens que qui vulgui fumar durant l’assemblea s’haurà de retirar una mica enrere per tal de no molestar amb el fum als altres membres participants.

- Fer difusió a traves dels mitjans de comunicació de que la gent posi als balcons pancartes reivindicatives i de suport al moviment.

- Es proposa que per l’acte de la constitució de l’Ajuntament el dia 11, es prepari el missatge que es vol donar. (tipus manifest)


Tanquem l’assemblea a les 23h.

Cap comentari:

Publica un comentari