dimecres, 20 de juliol de 2011

Catorzena Assemblea Acampada Castellar

Acta Assemblea 19-7-2011
Modera: Tots
Secretariat: Eduard
reunits a la plaça 15 de /V\aig (plaça del mirador) unes 10-12 persones
Assemblea informal on es tracten diferents temes obertament

Desnonament d'un dels indignats: per motiu de divorci, ha d'abandonar casa seva amb data màxima 12 de setembre. Necessita un habitatge de lloguer, el més econòmic possible, amb una habitació per a poder desenvolupar la seva feina, i el mínim necessari per conviure ell, amb els seus dos fills els dies que els tingui sota custòdia. (si tu, lector del bloc, tens notícia d'algun habitatge amb aquestes característiques, a Castellar del Vallès, fes-nos-ho saber a través de difusioacampadacastellar@gmail.com , gràcies)

Ecoxarxa: es parla de la possibilitat de crear la ecoxarxa de Castellar del Vallès, vinculant-la a la Cooperativa Integral Catalana; alguns membres de l'assemblea ja formen part de la CIC i aquest estiu assistiran als campaments de treball de la colònia ca l'Afou.

Casa dels Indignats: durant aquest estiu s'anirà redactant el projecte en un document compartit en la xarxa que ja està creat.

Flash-mob: es quedarà algun dia per fer algun assaig. La lletra de la cançó està força avançada.

Movilitzacions al CAP amb motiu de les retallades: es va anar a parlar amb personal del CAP per tal de trobar col·laboracions; per part del servei d'ambulàncies encara no hem tingut resposta, ni ens han reclamat ajuda per a fer movilitzacions. Per aquesta banda, ens sentim poc o gens recolzats per tal de fer accions al CAP. D'altra banda, l'alcalde de Castellar, junt amb l'equip de govern, ha mostrat la seva indignació amb les retallades en Sanitat, amb forma de rebuig, ja que depenen del govern de la Generalitat. Des de l'Ajuntament s'ha fet recollida de signatures per evitar el tancament parcial del CAP, i que en el seu dia, es va anar a demanar fulls de signatures per a promoure'l també des d'Acampada Castellar, negant-se l'ajuntament a donar-nos-en. Per tant, desitgem que l'Ajuntament i els treballadors afectats del CAP, assoleixin amb les seves eines i recursos, que són molts més que dels que disposem nosaltres, parar les retallades.

Punt d'Informació: entre els assitents de l'assemblea no s'arriba a consens per dur-lo a terme aquesta setmana.

Assemblea de Pobles i Barris del Vallès Occidental: es farà aquest divendres 22 de juliol a les 18h a Sant Quirze del Vallès. Es presenten dos voluntaris per anar-hi.

Indignats i Indignades Sant Quirze


Manifestació 20 de juliol a Barcelona: es comunica que els que puguin anar a la manifestació, el lloc de trobada de les assemblees del Vallès Occidental és a la Ronda Sant Pere, a tres quarts de set de la tarda.

Ple de l'Ajuntament: s'acorda assistir al ple en les mateixes condicions que la primera vegada.

Vacances: s'acorda fer vacances del moviment, tot i que seguirem en comunicació via Internet i la propera assemblea es celebrarà el 30 d'agost de 2011, a les 20 hores, al mateix lloc.

 *****^*****
S'aixeca l'assemblea a les 20:55

Cap comentari:

Publica un comentari