dimecres, 6 de juliol de 2011

Retallades d'Ambulàncies a la nostra comarca

COMUNICAT D'IVEMON:

A causa de les retallades pressupostàries en sanitat, el servei d'ambulàncies de la nostra comarca es veurà significativament afectat: al Vallès Occidental es retallaran ni més ni menys que 64 hores de cobertura diàries, sent un total de 11.776 hores menys de servei a la ciutadania fins a final d'any.

Sector sanitari Sabadell Urgències:En el servei no urgent o trasllat programat

Les retallades seran del 12% de l'activitat global de la comarca, això significarà una reducció més que sensible en els centres de rehabilitació, hemodiàlisi, centres de dia, radioteràpia, altes hospitalàries (tant de planta com d'urgències) i trasllats interhospitalaris: els ciutadans que es vegin afectats, s'hauran de pagar de la seva butxaca el mitjà de transport a aquests centres.

Conseqüències d'aquestes mesures:

Les conseqüències seran clares i rotundes: hi haurà un clar deteriorament de la qualitat assistencial, que patirà més directament la població amb més manca de recursos i més dependent dels serveis públics, la reestructuració dels serveis hospitalaris amb els tancaments de diferents serveis, generaran la necessitat d'efectuar més trasllats entre els diferents centres sanitaris elevant la necessitat de més ambulàncies, que al seu torn es veuran disminuïdes en el seu nombre per les retallades del Govern de CiU.

En el servei urgent, la visió de cobertura global del territori que té actualment el SEM-061, farà que en tenir moltes franges horàries amb menys ambulàncies, desplacin unitats fora de la seva zona habitual de cobertura, de manera que el temps de resposta "element fonamental per poder salvar una vida "es veurà incrementat. Per tot el deteriorament en la qualitat assistencial a les persones, per la problemàtica laboral que ens plantegen les retallades (podrien donar-se més de 50 o 60 acomiadaments a la comarca) els professionals del transport sanitari volem demanar perdó per endavant als ciutadans i ciutadanes de la nostra comarca per les molèsties que podrem ocasionar, ja que el govern de CiU no ens deixa més sortida que la de reivindicar els drets a un servei digne per a tota la població, i la de defensar els nostres drets com a treballadors i treballadores a través de la lluita , significant aquesta una més que possible vaga en el sector de les ambulàncies.

LES RETALLADES COMENCEN A PARTIR DE L'1 DE JULIOL DEL 2011.

 ELS CIUTADANS TENIM EL DRET UNIVERSAL A UNA SANITAT DIGNE, PÚBLICA I DE QUALITAT.

 LA RESPOSTA DE LA CIUTADANIA HA DE SER LA DE DENUNCIAR A L'ADMINISTRACIÓ PER QUALSEVOL DEFICIÈNCIA A LA QUE INCORRI LA MATEIXA.

 LA LLEI ENS EMPARA. EL DRET ENS PROTEGEIX. LA RAÓ ENS DÓNA LA FORÇA. 

NOMÉS LA INJUSTÍCIA. LA INDIFERÈNCIA AL DOLOR. LA MALA FE I LA SERVITUD ALS DESIGNIS DEL GRAN CAPITAL DEL GOVERN DE CiU. .

COMITÈ D'EMPRESA IVEMON AMBULÀNCIES EGARA.
Pàgina d'IVEMON al Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari