dimecres, 13 de juliol de 2011

Tretzena Assemblea Acampada Castellar

Acta Assemblea 12-7-2011


Modera: Montse
Secretariat: Eduard


reunits a la plaça 15 de /V\aig (plaça del mirador) unes 10-12 persones


*Estat del Moviment*


S'informa que la Marxa indignada del Nord-Est està  per Teruel. Així mateix avui ha sortit des de Barcelona la marxa indignada en bicicleta, amb la finalitat d'arribar a Madrid el 23 de juliol. Hi ha una convocatòria per assistir a la manifestació de Madrid sent el punt de trobada Torrejón de Ardoz el dia anterior.


S'informa de la manifestació que tindrà lloc a Barcelona, amb el recorregut de plaça de Catalunya fins al Parc de la Ciutadella el 20 Juliol a les 19h, ja que el dia següent es té previst aprovar en el Parlament les retallades. A l'arribada al Parc de la Ciutadella es convoca una assemblea.


***Comissions***


~ºAº~ctivitats Activitats


Punt d'informació: es consensua muntar-lo el dimecres per el que hi ha gent disponible, com sempre a la plaça del Mercat.


S'acorda fer un taller de pancartes el divendres 15 a partir de les 17h
Es reparteixen els treballs de logística per el Sopar de Traje i Etiqueta del mateix dia 15
Es confecciona llistat de cançons, associades a reivindicacions de tota la vida, que farem sonar durant les activitats del 15 de Juliol


S'acorda trobar-nos el diumenge 17 a les 19h per tal de redactar el projecte de la casa dels Indignats.
Pel vespre-nit del mateix diumenge està previst la projecció d'un documental sobre els transgènics.


Es canten les 7 primeres estrofes de la lletra adaptada per a la Flash-mob que es farà per setembre; la tornada fa "Vaya follón, qué problemón"


8^Difusió Difusió:


S'ha fet cartell del sopar dels Indignats i s'ha passat via Internet amb la intenció de que qui pugui els imprimeixi per a penjar-los per el municipi. S'ha passat el cartell també a diferents municipis del Vallès Occidental.


S'ha enviat l'acta del 7-7 via facebook i via correu electrònic a totes les assemblees del Vallès Occidental de les que en tenim constància.


C^8ntinguts


S'exposa la necessitat de que la comissió de Continguts es posin en contacte amb comissions d'altres assemblees per a unificar criteris. Es proposa d'anar algun dimarts a les 20h a Sabadell que és quan fan assemblea de continguts.


Debat Obert


Es proposa muntar activitats davant del CAP, amb la possibilitat de fer-les dins l'ambulatori entre les dates 29- 30- 31 juliol, posant un punt d'informacio al CAP i fent-hi una acampada.
Es proposen dos indignats per anar a parlar amb treballadors del CAP, que aniran divendres pel matí, per la acabar de valorar les accions amb la possibilitat d'acampar dins l'ambulatori.
Es proposa fer una enquesta relacionada amb el tancament del CAP
Es deixa a l'aire la possibilitat de parlar amb gent de Sant Llorenç, que també quedant afectats pels retalls en sanitat,  no tenim constància de que hagi moviment d'indignats.


S'ha rebut e-mail de Sentmenat Indignat demanant contactes per fer una xerrada el dia 24 de juliol, dia en el que estan muntant tot una sèrie d'activitats per donar-se a conèixer en el municipi: se'ls hi passa telèfon de la PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca) de Sabadell i el e-mail d'Enric Duran.
Es planteja fer un grafiti en la tanca de les obres de la Plaça Major. Es buscarà la manera de fer-ho dins els paràmetres de legalitat vigent.


Es recorda que dijous hi ha assemblea de pobles i barris del Vallès Occidental a Sant Cugat, que aniran Montse, Sergi i Teresa.


*****^*****
S'aixeca l'assemblea a les 21:13

Cap comentari:

Publica un comentari